Üdvözöljük márkaszervizünk honlapján!

Gyári alkatrészek és

tartozékok beszerzése

Órajavítás

Elemcsere

Óraszíjak

Szervizmunkák

Nyitva tartás:

Hétfő - Csütörtök 10-18 !!

Péntek 10-16-ig !!

Szombat: Zárva

Elemcsere

Különbséget kell tennünk az úgynevezett sima elemcsere és a vízállóság megtartásával együtt kért elemcsere közt.

A sima elemcserénél, a hátlapot eltávolítjuk, a lemerült elemet gyári újra cseréljük, hátlapot visszahelyezzük és beállítjuk a pontos időre-dátumra.

Ez a művelet pár percet vesz igénybe.

A vízállóság megőrzésével kért elemcsere nem megvárható, mivel ez a művelet hosszabb időt igényel.

Az óra hátlap eltávolítása után, a gombot/gombokat, az óra szerkezetet kivesszük, és betesszük a fémcsattal együtt egy speciális ultrahangos készülékbe, amely 20 perc mosást igényel.

Tisztítás után megszárítjuk, száradás után a gombok, igazító korona tömítéseit, illetve hátlaptömítést gyári újra cseréljük, szilikonos kezelés után visszahelyezzük, az új elemet betesszük, és a hátlapot lezárjuk. A beállításokat elvégezzük, ellenőrizzük, hogy az órán eredeti alkatrészek megfelelnek a vízmentességi előírásoknak.

A nem gyári alkatrészek (üveg, gombok, stb. ) miatt bekövetkezett károkért felelősséget NEM vállalunk. Az órát behelyezzük a nyomásmérő gépbe. A gyári előírásoknak megfelelően két értéket mérünk, az óra besorolása szerint.

A vállalási határidő mindig a munka mennyiségétől függ.

Erősen szennyezett órák és fémcsatok tisztítási ideje meghosszabbítja a folyamatot, illetve a lerakódott megkövesedett szennyeződést nem tudjuk teljesen eltávolítani.